Позив посланицима да гласају ЗА маме

Home  »  САОПШТЕЊА  »  Позив посланицима да гласају ЗА маме
Oct 14, 2018 No Comments ›› mamesuzakon

За уторак, 16. октобар је заказана седница на којој се стекао услов да представница иницијативе #МамеСуЗакон и посланица Покрета центра, Татјана Мацура тражи допуну дневног реда за недавно предати Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансијској подршци породици са децом.

Посланица Мацура данас је јавно позвала све скупштинске колеге да заједничким снагама ову тему ставе на дневни ред Скупштине.

Посланици имају име и презиме и представљају пре свега себе и свој однос према заједници. Дато им је поверење градјана да то раде – да се баве градјанима.

Подсећамо вас да својим гласом ЗА ову тему не можете изневерити партијске интересе јер је ова тема изнад свих партијских интереса и страначких препуцавања.

Желимо да знате да се слажемо са вама и да мислимо да можда наш предлог није добар, али због тога и постоји расправа у Скупштини Србије – да сваки предлог својим расправама и амандманима учините најбољим могућим.

Позивамо вас да искористите моћ коју имате и да својим гласом ЗА подржите да на расправу у Скупштини ставимо предлог закона који може решити агонију кроз коју пролази велики број мама и будућих мама, као и њихових породица.

#МамеСуЗакон
14. октобар 2018. године

*Предлог закона можете погледати на овом линку:
http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/cir/pdf/predlozi_zakona/2018/2956-18.PDF

Leave a Reply