Протест #МамеСуЗакон у Нишу

Home  »  САОПШТЕЊА  »  Протест #МамеСуЗакон у Нишу
Oct 7, 2018 No Comments ›› mamesuzakon

Драге труднице, маме и тате из Ниша!

Позивамо вас да поделите са нама идеје за транспаренте које ћемо заједно носити 11. октобра у Нишу.
Напишите нам своје предлоге у коментарима или пошаљите као поруку.
#МамеСуЗакон #Ниш

Иницијатива #МамеСуЗакон која окупља маме и будуће маме које траже измене Закона о финансијској подршци породици са децом одржаће други по реду протест на којем ће представити проблеме са којима су суочене и предлоге како да се ти проблеми реше.

Протест ће се одржати у центру Ниша, на Тргу Краља Милана, у четвртак 11. октобра од 17 часова.

Иницијатива #МамеСуЗакон позива све маме и будуће маме из Ниша, као и све друге заинтересоване градјанке и градјане да подрже њихве захтеве. Добродошли су сви који желе да подрже нашу иницијативу, с тим што напомињемо да је изузетно важно да нема било чијих страначких обележја како се не би одвлачила пажња са горућих проблема.

Закон о финансијској подршци породици са децом ступио је на снагу 01. јула, а применом истог многе жене ће за време породиљског одсуства, односно одсуства ради неге детета, примати срамне месечне надокнаде медју којима има решења на 1000, 2000, 3000 динара.

Једини циљ који подизањем свог гласа желимо да постигнемо јесу измене лошег закона који ће многе породице оставити на рубу егзистенције.

– Линк: Events on Facebook

Ако  нисте довољно информисани шта је циљ и мисија иницијативе #МамеСуЗакон, кога све дотиче овај закон , одгледајте гостовање Татјана Мацура на ТВ Канал 9 НОВИ САД

Leave a Reply