Strukovna ekonomistkinja, u privatnom porodičnom poslu od 2007. godine (telekomunikacije); konsultantkinja domaćih i međunarodnih organizacija koje se bave osnaživanjem političara i aktivista u Srbiji.

Narodna poslanica u XI skupštinskom sazivu (2016-2020); članica više skupštinskih odbora (Odbora za rad i socijalna pitanja, Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova, Odbora za prava deteta, Odbora za kulturu i medije, Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo) i jedna od koordinatorki Ženske parlamentarne mreže. Stranačku politiku napustila posle izbora 2020. godine.

Predsednica Udruženja Mame su zakon od 2019. godine (Inicijativu Mame su zakon pokrenula 2018. godine). Koordinirala projektima: Mame su zakon, Nevidljiva radnica, Dižem glas za mame, Mame su ljute, Mame nisu same, Glasam za mame, Mame nisu mafija, Pravni tim Mame su zakon, Prepoznaj nasilje – reci NE, I preduzetnice su mame, Preduzetnice su zakon, Slušam – čujem – reagujem, Porodiljsko odsustvo – pravo, a ne privilegija, Preduzetnica mora biti zdrava, Verujem ti, Demografski izazovi u Srbiji i na prostoru Otvorenog Balkana.

Nagrade i zahvalnice: zahvalnica za odbranu prava mama u okviru projekta „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju” za 2021. godinu; nagradu Bring The Noize 2021 BeFem organizacije za “zakonsku borbu za mame preduzetnice; Blic lista najuticajnijih žena za 2021. godinu; ALPI Women 2022.

Rođena 1981. godine, živi u Zemunu.